20170128_140425 copy

CATEVA CUVINTE DESPRE MINE...

Cum a inceput totul

De la o varsta destul de frageda am fost pasionat de muzica si sonorizari. Visam de mic sa am echipamentele mele de mixaj. Imi doream mult sa organizez petreceri si-mi aduc aminte cum incercam sa particip la cat mai multe pentru a vedea cum orgnizeaza alti DJ o seara muzicala.

Am hotarat sa investesc cat mai mult timp in acest domeniu, fiind pasiunea mea principala. Pe masura ce a trecut timpul am ajuns sa stiu mai multe lucruri despre sonorizare si mixaj.

Asadar, daca vrei sa afli mai multe detalii atat despre mine si echipamentele mele cat si despre felul in care  pot sustine o petrecere cu muzica si atmosfera te rog frumos sa vizitezi pagina mea de contact si sa folosesti una din metodele mentionate pentru a intra in legatura cu mine.

« I saw a DJ from Germany called Sven Vath. I saw him in the club, he played for six hours and I was just totally intrigued, because everything he played I’d never heard before and everything he did I’d never seen before. I was so blown away by what he did. »
– Tiesto

CONTACT